Intressent?

Kattunge- intressent?


Vad kul att du fattat intresse för oss. Vi är mycket noggranna med våra val av familjer. Vid intresse av en kattunge för oss är det därför bra att ni är medvetna om vad för krav vi ställer. Vi ställer stora krav på dig som köpare och det ska även du ställa på oss som uppfödare såklart.

Detta för katternas välbefinnande.

Kattungarna vi säljer är endast till sällskap om inget annat skrivs i kontraktet. Vi säljer dom kastrerade för att undvika ev. parnings "olyckor". Som köpare slipper du då även denna kostnad.

Alla katter vi säljer ska utfodras med kvalitets foder livet ut. Under sin uppväxt utfodras dom med mycket rå föda. 

När det kommer till försäkring vill vi att ni tar över deras försäkring. Vill du ha en oförsäkrad katt har du kommit fel.

Vi har länge jämfört och läst det finstilta hos samtliga bolag och därefter valt bolaget Sveland Djurförsäkringar. Dom ger katten bäst skydd livet ut och ger även ett bra skydd gällande tandsjukdomar. Dom sänker heller aldrig det ersättningsbara veterinärbeloppet när din katt blir äldre som många andra bolag. Din försäkring blir heller inte dyrare för att du använt den. Vi vill därför att du som kattunge-köpare hos oss tar över deras befintliga försäkring som vi tecknar när dom är redan 6v. gamla.

Gällande vaccination är det viktigt att vaccinera katter årligen livet ut oavsett inne eller utekatter. Detta går vi självklart igenom även vid köp.

Sphynx katten är en mycket kärlekfull och närgången katt. Dom vill sova med dig under täcket och gärna smaka lite på din frukostmacka. Glöm heller inte bort att toa besöken inte längre kommer ske utan kattsällskap. Du måste vara beredd på att släppa in katten i ditt liv till fullo. Vi säljer familjemedlemmar, inget annat.

Tänk på att det inte räcker med en liten klösmatta i hemmet. En katt vill kunna klättra - helst till takhöjd. Vi är noga med att varje katt får utlopp för sina naturliga beteenden och behov. 

Vi levererar katten till sitt nya hem i den mån det går beroende på kör sträckan för att få se miljön kattungen kommer bo i.

Vi kräver minst 2 besök med kattungen innan försäljning kan ske.

Vi hjälper er självklart livet ut med er katt såsom rådgivning, kattvakt mm.

Här har vi inget emot utekatter sålänge miljön är lämplig för katten. Sphynxar fungerar såklart även utmärkt som innekatter.

Observera att Inga katter säljes till utlandet.

 

 

Välkommen att skicka en intresseanmälan!